LARGO is een in 2014 opgericht luxe vakantielabel. LARGO richt zich op het aanbieden van fullservice vakanties op de mooiste locaties, dichtbij of ver weg. Onze filosofie is dat hoe beter uw vakantie aansluit op uw persoonlijke voorkeuren en wensen, hoe meer u ervan geniet. Just Relux noemen wij dat.

Naast een aantal stijlvolle, high-end resorts aan de Noordzeekust biedt LARGO een exclusieve selectie droomvilla’s op toplocaties in de wereld. Naast een luxe & comfortabel servicepakket zijn de mogelijkheden oneindig. Of het nu gaat om een kok aan huis, een zeiltocht of een beautybehandeling, LARGO realiseert een voor u compleet op maat gemaakte topvakantie.

De Noordzeekust, waaronder Zeeland, heeft heel wat in huis op het gebied van natuur, cultuur, watersport en food. Met LARGO verblijft u in de meest unieke accommodaties op de mooiste plaatsen, waar u ook nog eens kunt genieten van een aantal prachtige golfbanen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de Domburgsche Golfclub. Dit is één van de oudste banen in Nederland. De ligging in de duinen met uitzicht op zee maakt de Domburgsche tot een echte “links” course. Wing en rough zorgen vaak voor een uitdagende 18-holes ronde. Verblijven kunt u in één van de nabij gelegen LARGO Suites van Résidence Wijngaerde, gelegen in hartje Domburg aan de voet van de duinen.

Op steenworp afstand van schitterende zandstranden en natuurgebied ‘Het Zwin’ bevindt zich een uitdagende 9-holes shortgolf: Shortgolf Cadzand-Bad in Zeeuws-Vlaanderen. Verblijven kunt u in één van de ruime, luxueuze villa’s van LARGO de Parade, elk gelegen in een schitterend duinlandschap waar u in alle luxe kunt genieten.

Of kiest u wellicht voor de A-status 18 holes Championship course van de Goese Golf? Een met recht unieke course met fraaie waterpartijen en mooie vergezichten. Op nog geen half uur rijden van deze golfbaan bevindt zich LARGO Waterrijk Oesterdam. Hier dompelt u zich onder in complete rust. U verblijft in een luxe watervilla, gemaakt van natuurlijke materialen. Door de bruingrijze tinten lijken de woningen in de omgeving te worden opgenomen.

Kortom, stuk voor stuk prachtige omgevingen voor een vakantie volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Alles wat u hoeft te doen, is ontspannen en genieten.

Meer weten? Kijkt u op LARGO.nl voor het complete aanbod.