Het Amsterdamse Bos Golf heeft vele sponsoren, ter ondersteuning van het goede doel.

Vakantiemakelaar - Uithoorn

Vakantiemakelaar begeleidt als sinds 2007 mensen naar hun ideale recreatiewoning in Nederland. Wij houden niet van rara fratsen of gouden bergen. Wel van degelijk advies en een prettige samenwerking. Met landelijke dekking van verkoopadviseurs zijn wij dé specialist voor kopers van recreatief vastgoed. Sinds de start van het Amsterdamse Bos Golf toernooi dragen wij jaarlijks ons steentje bij.  Naast de gezelligheid onder alle deelnemers is er vooral veel waardering voor de inzet van alle vrijwilligers!

Mede daarom zijn wij trotse hoofdsponsor geworden van dit fantastische evenement.

De Wijnschuur Nes a/d Amstel

De Wijnschuur is al vele jaren vertegenwoordigd als trotse sponsor van het Amsterdamse Bos Golf. Buiten het feit dat wij natuurlijk onze heerlijke wijnen aan de deelnemers en overige sponsoren kunnen presenteren, heeft dit ook een persoonlijk tintje. Mede door de goed gekozen goede doelen en de inzet van alle vrijwilligers en de leden van Rotary Aalsmeer-Uithoorn zijn wij bevangen door het “Bosgolf virus” Het is elk jaar weer een feest om bij dit fantastisch georganiseerde Event aanwezig te mogen zijn en dat hopen wij nog vele jaren te doen!

De wijnschuur, Dennis Wiersema.

Karsten - kopkoffie.nl

Karsten - kopkoffie.nl is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in koffie en koffie-voorzieningen voor het MKB en particulieren en is al jarenlang verbonden aan marktleiders zoals Jura, Quickmill, Rocket en Necta-Wittenborg. Samenwerken met het Amsterdamse Bos Golf is voor ons een vanzelfsprekendheid. De drie goede doelen zijn allemaal fantastisch geweest. Daarnaast legt de organisatie een passie bij de voorbereiding van het evenement aan de dag die perfect aansluit bij onze passie voor onze koffie en het bereiden daarvan.

Wij zijn van mening dat onze klanten het beste verdienen. Samenwerking met deze marktleiders heeft tot gevolg dat wij een goede prijs- kwaliteitverhouding kunnen aanbieden. De kwaliteit van onze koffie, koffiemachines én onze goede service wordt overal herkend. Wij krijgen veel erkenning, die heeft geleid tot een gestage groei van de onderneming. We vinden dat we daar trots op mogen zijn.

Vanuit onze winkel/showroom aan de Amsterdamseweg 13d te Uithoorn bedienen we dagelijks onze klanten in de wijde regio. Onze zeer ervaren medewerkers staan garant voor een snelle, efficiënte én zorgvuldige dienstverlening. Door onze goed opgebouwde knowhow en constante kwaliteitsbewaking genieten we veel vertrouwen bij onze klanten.

Met vriendelijke groet,

Karsten - kopkoffie.nl
Paul en Sylvia Karsten
Amsterdamseweg 13d
1422 AC Uithoorn.

Slagerij Gert Stronkhorst,
Amstelplein in Uithoorn

Ook aan mij werd de vraag gesteld of ik sponsor wilde zijn van het Amsterdamse Bos Golf .Dit was voor de 2e editie daar hoefde ik niet over na te denken. Want wat is er mooier om je passie uit te voeren, er over vertellen, mensen blij maken, in een geweldige omgeving voor een prachtig goed doel. Geweldig om dit al die jaren te mogen doen! Het enige wat ik vroeg was de plek op de heuvel ( hole 1) omdat ik hier zoveel mooie jeugd herinnering aan had. Geboren in Amstelveen, het bos en vooral de heuvel waren geweldige speelplekken.

Graag tot volgend jaar!

Met vriendelijke groet,

Gert Stronkhorst