Bericht van de voorzitter 2021

Op 14 juni zullen de eerste veilingitems online komen en zo heeft u dan 2 weken de tijd om te bieden op de kavel die u graag wilt hebben
Beste Golfers, sponsoren, marshals en andere belangstellenden,

Helaas is het ook dit jaar nog niet mogelijk om ons lustrum met jullie te kunnen vieren in het Amstedamse bos. Zoals u in een eerdere mail heeft kunnen lezen, zullen wij dit jaar, in plaats van het golftoernooi, een online veiling organiseren. Op 29 juni 2021 zal de laatste dag van deze veiling zijn en aan het einde van deze dag zal de opbrengst worden overhandigd aan ons goede doel.

Voor de komende 3 jaar hebben wij met onze Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn besloten om de opbrengst van ons toernooi (en dus ook van de veiling) te besteden aan FTP (Frontotemporale Dementie). De opbrengst van deze drie jaar komt volledig ten goede aan een nieuw onderzoek van Prof. Dr. J.C. van Swieten van het Erasmus MC in Rotterdam. Dit onderzoek richt zich vooral op de rol van ontstekingen in de hersenen bij erfelijke FTD. Een onderzoek waarbij hij zowel genetische FTD patiënten als hun gezonde familieleden gaat volgen. Dit bijzonder belangrijke werk wordt dus in 2021, 2022 en 2023 door het Amsterdamse Bos Golf ondersteund.

Op 14 juni zullen de eerste veilingitems online komen en zo heeft u dan 2 weken de tijd om te bieden op de kavel die u graag wilt hebben. We zijn nog erg druk om van deze aangepaste versie een mooi online evenement te maken, echter de details zult u de komende dagen van ons krijgen.

Houdt daarom Facebook, Instagram, Linkedin en uw mail in de gaten.

Rotary Club Aalsmeer Uithoorn
Jeroen Homan