Amsterdamse Bos Golf 2020 - 2021

Amsterdamse Bos Golf 2020 - 2021

Amsterdamse Bos Golf 2020 - 2021

30 Juni 2020 zou voor ons het 2e jubileumjaar zijn, de 10e editie van het Amsterdamse Bos Golf “first Amsterdamse Rough Tournament”.
Beste golfers, sponsoren, marshals en andere belangstellenden,

Helaas, zoals zovele evenementen, kan ook dit evenement in 2020 niet plaatsvinden vanwege het coronavirus. Natuurlijk vinden wij dit erg jammer. Wij waren dit jaar onze voorbereidingen in januari alweer gestart, om u op 30 juni een geweldig mooi evenement te bieden. Maar....Laten we vooral niet te veel kijken naar het niet doorgaan van deze editie, maar ons vooral richten op het komende evenement op 29 juni 2021 (zet deze datum alvast in uw agenda!).

I.p.v. 2020 wordt 2021 nu ons lustrumjaar en wij zouden het geweldig vinden als ook U dan weer aanwezig zult zijn. Zoals u van ons al jaren gewend bent, hebben wij naast een unieke golfbaan, ook een geweldige groep vaste horeca sponsors welke u in de baan zult vinden en na afloop in het “foodcourt”.
Voor de komende 3 jaar hebben wij met onze Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn besloten om de opbrengst van ons toernooi te besteden aan FTP (Frontotemporale Dementie). De opbrengst van deze drie jaar komt volledig ten goede aan een nieuw onderzoek van Prof. Dr. J.C. van Swieten van het Erasmus MC in Rotterdam.
Dit onderzoek richt zich vooral op de rol van ontstekingen in de hersenen bij erfelijke FTD. Een onderzoek waarbij hij zowel genetische FTD patiënten als hun gezonde familieleden gaat volgen. Dit bijzonder belangrijke werk wordt dus in 2021, 2022 en 2023 door het Amsterdamse Bos Golf ondersteund.

Wij zullen u voor het a.s. Amsterdamse Bos Golf 2021 uiteraard uitgebreid op de hoogte houden middels onze vernieuwde website www.amsterdamsebosgolf.nl, Facebook, Instagram en LinkedIn .

Voor nu wensen wij U veel gezondheid en wijsheid toe, en graag:
Tot ziens op 29 juni 2021

Rotary Club Aalsmeer Uithoorn
Jeroen Homan
Voorzitter Amsterdamse Bos Golf