Ik wil sponsoren

De Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn organiseert dit unieke golftoernooi op de meest bijzondere locatie in de Randstad voor het goede doel.  Uitgebreid ondearzoek naar erfelijke Frontotemporale Dementie.
De opbrengst van het toernooi komt volledig ten goede aan een nieuw onderzoek van Prof. Dr. J.C. van Swieten van het Erasmus MC en naar de rol van ontstekingen in de hersenen bij erfelijke FTD. Een onderzoek waarbij hij zowel genetische FTD patiënten als hun gezonden familieleden gaat volgen. Dit bijzonder belangrijke werk wordt in 2021 – 2022 en 2023 door het Amsterdamse Bos Golf ondersteund. U kunt daarin bijdrage door deel te nemen d.m.v. één van onderstaande sponsorpakketten.

Ook door uw individuele deelname aan het golftoernooi of de clinic sponsort u het goede doel. Daarnaast kunt u tijdens het afsluitende diner in het foodcourt deelnemen aan de veiling met prachtige prijzen. De opbengst van het golf, de veiling en van de loterij komt geheel ten geode aan het goede doel: Frontotemporale Dementie.